Kantoorruimte Sittard


Sablones biedt kleinschalige en grootschalige kantoorruimte aan in de gemeente Sittard. Er zijn al kantoorruimtes beschikbaar vanaf 6 m² tot en met 1000m2.
De te huren kantoorruimtes gelegen op een goede locatie in het centrum van Sittard, namelijk tegenover het centraal station en op loopafstand van het centrum.
 
Voorbeelden:
  • U bent een ondernemer, die uit uw kantoor aan huis is gegroeid.
  • U hebt een bedrijf dat door omstandigheden te weinig kantoorruimte heeft. U bent al bezig met nieuwe huisvesting, maar hier gaat helaas nog veel tijd overheen.
  • U maakt deel uit van een groeiende organisatie met momenteel ruimte tekort en u weet nog niet of dit structureel is.
  • U bent werkzaam bij een organisatie, die door bezuinigingen te maken krijgt met krimp en u heeft nu te veel en te dure huurruimte. U hebt daardoor behoefte aan zoveel mogelijk flexibiliteit.

Huurcontracten kunnen worden aangegaan voor zowel de korte termijn als de lange termijn. Ook in de tijdsperiode zijn wij zeer flexibel. Bij onze huurprijzen zijn inbegrepen gas, water, elektriciteit, vloerbedekking, de centrale receptie, schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimtes en het alarmsysteem. Er zijn tegen gereduceerde tarieven grotere spreekkamers te huur, zodat u in uw kantoor geen ruimte hoeft te reserveren voor een spreektafel. U kunt dus voldoen met minder netto meters, waardoor uw vaste kosten beperkt blijven. Onze kantoren zijn te huur vanaf € 195,- per maand incl. servicekosten en gas water licht.

Bij Sablones huurt u meer dan alleen een kantoorruimte in Sittard, namelijk ook diverse contacten met mede huurders. Des te drukker het wordt bij Sablones hoe interessanter het is! Netwerken terwijl je werkt... Sablones, is een kantoorruimte huren in Sittard waarbij er kruisbestuiving is tussen ondernemers en waarbij men geïnspireerd raakt!