KANTOORRUIMTE VENLO

[wpseo_breadcrumb]

Sablones biedt kleinschalige en grootschalige kantoorruimte aan in de gemeente Venlo. Er zijn al kantoorruimtes beschikbaar vanaf 10 m² tot en met 1000m2.
De te huren kantoorruimtes gelegen op een goede locatie in het centrum van Venlo, namelijk schuin tegenover het centraal station en op loopafsrand van het centrum.

Voorbeelden:

  • U bent een ondernemer, die uit uw kantoor aan huis is gegroeid. Door de recessie wilt u wel een kantoorpand kopen, maar de tijd is er nog niet rijp voor. Tevens werkt uw bank nu niet mee aan de financiering. Naar verwachting is deze situatie over een paar jaar anders.
  • U hebt een bedrijf dat door omstandigheden te weinig kantoorruimte heeft. U bent al bezig met nieuwe huisvesting, maar hier gaat helaas nog veel tijd overheen.
  • U maakt deel uit van een groeiende organisatie met momenteel ruimte tekort en u weet nog niet of dit structureel is.
  • U bent werkzaam bij een organisatie, die door bezuinigingen te maken krijgt met krimp en u heeft nu te veel en te dure huurruimte. U hebt daardoor behoefte aan zoveel mogelijk flexibiliteit.

Huurcontracten kunnen worden aangegaan voor zowel de korte termijn als de lange termijn. Ook in de tijdsperiode zijn wij zeer flexibel. Bij onze huurprijzen zijn inbegrepen gas, water, elektriciteit, vloerbedekking, de centrale receptie, schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimtes en het alarmsysteem. Er zijn tegen gereduceerde tarieven grotere spreekkamers te huur, zodat u in uw kantoor geen ruimte hoeft te reserveren voor een spreektafel. U kunt dus voldoen met minder netto meters, waardoor uw vaste kosten beperkt blijven. Onze kantoren zijn te huur vanaf € 195,- per maand incl. servicekosten en gas water licht. (bij huurcontracten korter dan een jaar geldt een borg van 3 maanden).

Bent u op zoek naar een flexibele kantoorruimte Venlo? Wij bieden namelijk diverse kantoorruimtes aan in de regio Venlo. Zowel het traditionele kantoor, maar ook de trendy flexplekken en kantoorruimtes zijn beschikbaar in Venlo! Bekijk online de mogelijkheden of loop gerust eens binnen bij Sablones!

Bij Sablones huurt u meer dan alleen een kantoorruimte in Venlo… namelijk ook diverse contacten met mede huurders… hoe drukker het wordt bij Sablones hoe interessanter het is! Netwerken terwijl je werkt… Sablones, is een kantoorruimte huren in Venlo waarbij er kruisbestuiving is tussen ondernemers en waarbij men geïnspireerd raakt!