Over Ons

ons verhaal

[wpseo_breadcrumb]

Over Sablones

De naam Sablones verwijst naar de Romeinse nederzetting die ergens in deze omgeving lag en die onlosmakelijk met de oorsprong van Venlo is verbonden. De initiatiefnemers van het kantorencomplex verwachten dat het nieuwe Sablones een uitstekende uitvalsbasis voor allerlei ondernemers zal worden, net zoals de vroegere nederzetting dat was voor handelaren in de Romeinse tijd. Met het opknappen van het pand dat zo lang leeg lag willen ze de omgeving bovendien een positieve impuls geven.

Mocht u op een zeer korte termijn een kantoorruimte willen huren? Wij zijn er altijd voor u! Binnen een paar minuten kunt u gebruik maken van uw eigenkantoorruimte ! Zelfs ´s avonds of in de weekenden is dit bij ons een mogelijkheid!

SERVICES

Wat mag u bij ons verwachten? Hieronder ziet u een opsomming van de diverse punten van service die wij u graag geven!

Social Media

Social Media

Tijdens presentaties en workshops krijgen deelnemers inzicht en handvatten aangereikt om direct aan de slag te gaan met nieuwe media en online marketing.
Secretaresse service

Secretaresse service

Wij bieden backoffice en sales ondersteuning op vakkundige wijze, waarbij service, kwaliteit en discretie essentieel zijn. Uitbesteding van werkzaamheden kan zowel structureel, incidenteel als projectmatig.
SEO Zoekmachine optimalisatie

SEO Zoekmachine optimalisatie

Laat uw website optimaliseren door onze SEO-specialisten. Wij leggen de basis voor een goede vindbaarheid in zoekmachines.
Sablones seminair

Sablones seminair

Voor al onze leden zal er maandelijks een gast spreker zijn. Dit kan een korte social media training zijn, een uitleg over beter vindbaar worden bij Google of een advies seminar over zaken doen in het buitenland.

Sablones verbindt mens & ruimte